dzisiaj rano odpalił z małymi problemami a po przejechaniu ok 200 m po prostu silnik się wyłączył i już kompletnie nie mogę odpalić. rozrusznik kręci ale samochód nie chce zapalić
kolego madak,miałem ten sam problem tydzień temu.Wymieniłem świece,i nic(stare były dobre),kolega sprawdził mi instalacje elektryczną i przekazniki i nic :evil:
Poszukałem w szukajce i znalazłem -przekaznik 109.Obstawiam że to samo cie spotkało.
to jest koniec, to antena której się nie wykręca jak wiele innych. miałem tai sam problem w leonie...finał był taki, że musiałem wymienić na nową. ale może ktoś ma inny pomysł.
na koncu gwintu jest taki czpien i to on tak mocno trzyma tak jak pisze ja tak mam w 1 bo mi tez sie ten bat urwal
drugi wcisnolem i gwint zalapal i jest ok
Fajnie że UFO napisał "łatwy montaż", powiedz mi jak mam to zrobić, proszę.
chodziło mi o wymianę całej anteny. to jest proste, przynajmniej było w leonie, ale myślę, że to jest wszystko takie same.
musisz się dostać pod podsufitkę, stopka anteny przykręcona jest jedna nakrętką do dachu. odkręcasz ją, wkładasz nową, podłączasz kabel antenowy, zakręcasz nakrętkę i po krzyku. to było na 15minut roboty...chyba że w skodach jest inaczej. ale jak kolega czyzyk64, zrób fotki, to się na pewno przyda. sam jestem ciekawy :roll:
Z anteny wystaje ok 15 cm kabla, na końcu którego jest skręcana wtyczka łącząca ten kabel z przewodem prowadzącym do radia - wystarczy rozkręcić, wymienić antenę i skręcić.
Z anteny wystaje ok 15 cm kabla, na końcu którego jest skręcana wtyczka łącząca ten kabel z przewodem prowadzącym do radia - wystarczy rozkręcić, wymienić antenę i skręcić.
czy jest gdzies faq jak wymienic antene w o2, szukalem na forum ale niestety nie znalazlem??
Komentarz